Meteen naar de inhoud

Woningen

Wat u ook wil doen Herosa Elektrotechniek is de ideale partner voor de elektrotechnische installaties bij u in huis. Elektra aanleggen? Meterkast vervangen? Stopcontacten aanleggen? Herosa doet het professioneel en veilig.

Uitbouw

Veel klussen in uw huis kunt u zelf aan. Sterker nog, voor een kleine uitbouw draait u de hand niet om. Handig, want dat bespaart een hoop geld. Voor elektrotechnische aangelegenheden kunt u echter beter een expert inhuren. Werken met elektriciteit is namelijk niet zonder risico’s!

Nieuwe keuken? Extra stopcontacten in de serre? Kantoor op zolder? Herosa Elektrotechniek is de ideale partner voor de elektrotechnische installaties bij u in huis.


Nieuwbouw

Gaat u een nieuw huis bouwen? Dan wilt u natuurlijk direct zorgen dat de elektra op orde is. Of het nu gaat om deskundig advies, of het aanleggen van een volledig nieuwe meterkast, Herosa kan u helpen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van alles wat u in uw nieuwe huis nodig kan hebben. Denk hierbij aan:

  • Groepenkasten
  • Stopcontacten
  • Inbouwverlichting
  • Bedrading

Renovatie

Ook als uw huis gerenoveerd wordt kan Herosa u van dienst zijn. Wij helpen graag met het aanleggen of vernieuwen van uw elektrische installatie.

Tijdens het renoveren zorgen wij voor nieuwe bekabeling, het vervangen van schakelaars of stopcontacten en zelfs het moderniseren van volledige meterkasten! Uiteraard zorgen we voor perfecte afwerking en garanderen we optimale veiligheid.

Laten we samen werken aan uw perfecte woning